Orban: PSD, avatarul Partidului Comunist. Votăm împotriva învestiturii Guvernului

Parlamentarii PNL vor vota contra învestiturii noului guvern şi, dacă acesta va fi totuşi învestit, vom fi categoric împotriva oricărei măsuri a cabinetului Tudose care va face rău României, a declarat Orban.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liberalii vor vota împotriva învestiturii guvernului Tudose, a declarat joi liderul PNL, Ludovic Orban, care a catalogat PSD-ul drept "avatarul Partidului Comunist".

"Votăm împotriva învestiturii acestui Guvern. În cazul în care va trece, vom fi categoric împotriva oricărei măsuri a acestui guvern care face rău României", a declarat Orban, preluat de Agerpres, într-un interviu acordat Europa FM.

Liderul PNL a mai precizat că nu este dispus să facă nicio înţelegere cu PSD şi că atitudinea lui în ceea ce priveşte acest "avatar al Partidului Comunist" va fi la fel de intransigentă.

Orban s-a referit şi la modul în care criza politică s-a reflectat în economie şi s-a declarat contrariat de faptul că miniştrii care "nu au performat" sunt creditaţi în continuare "cu încrederea majorităţii parlamentare".

"Economia românească a început să îşi încetinească ritmul de creştere. Avem un deficit la finalul primelor cinci luni despre care putem să spunem că este un maxim istoric. Avem minimum istoric al investiţiilor în ultimii zece ani. (...) Fluctuaţiile leului, pentru că există clar o presiune asupra leului. Avem, de asemenea, o scădere a încrederii investitorilor privaţi faţă de stabilitatea politică din România. (...) Nu poţi să măreşti pensii şi salarii dacă nu ai în spate creştere economică", a susţinut Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne