Orban: Programul de funcţionare al teraselor va fi prelungit până la ora 24

Ludovic Orban - gov.ro
Ludovic Orban - gov.ro (Epoch Times România)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că programul de funcţionare al teraselor va fi prelungit până la ora 24:00, aceasta după ce la începutului lunii Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă limitase programul la ora 23:00.

“Am avut mai multe solicitări legate de prelungirea programului până la ora 24 pentru terase şi mi-am dat acordul. Va exista o decizie, dacă nu cumva a şi fost adoptată, a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a prelungi programul până la ora 24”, a precizat liderul PNL.

Decizia iniţială a fost criticată atât de patronii de terase cât şi de unii oameni politici, printre care şi fostul preşedintele Traian Băsescu, care a declarat la România TV că nu este de acord cu închiderea teraselor după ora 23.00, precizând că beţivii se îmbată până la acea oră. În plus, europarlamentarul a reiterat că virusul nu va dispărea “mâine” şi, prin urmare, anumite măsuri luate de autorităţi împotriva Covidului ar trebui revizuite.

Şi liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a avut ceva de spus pe tema programului de funcţionare a teraselor:

“Până la ora 23.00 există Covid, după ora 23.00 se înmoaie, se îmbată românii la terase şi nu mai respectă regulile? Nu înţeleg cum. Eşti un guvern lipsit de credibilitate, care ai chefuit în biroul premierului, cum să te mai creadă românii? Oamenii trebuie să se conformeze voluntar la aceste măsuri ale guvernului. Cât timp guvernul nu este credibil, românii nu se vor conforma la nimic”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne