Orban: Nou episod horror din telenovela autostrăzii Comarnic-Braşov. Gospodina rătăcită la Victoria, personaj principal

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times România)

Preşedintele PNL Ludovic Orban a reacţionar dur, via Facebook, după ce premierul Viorica Dăncilă a anunţat că nu se mai face parteneriat public-privat (PPP) în cazul mult aşteptatei autostrăzi Comarnic-Braşov.

"Telenovela autostrăzii Comarnic - Braşov continua. Noul episod este horror şi în distribuţie o are ca principal personaj pe gospodina rătăcită la Palatul Victoria. Ultima întâmplare este anunţul făcut de Vasilica Viorica despre faptul că nu se mai face pe PPP ci va fi declarată de 'importanţă naţională sau de infrastructură critică' şi va fi finanţată cu bani de la bugetul de stat, urmând a fi construită tot de consorţiul chinezo-turc, scos din joben pentru PPP", a declarat Orban.

Şeful PNL a "tradus" ce ne spune practic premierul Viorica Dăncilă:

"Am modificat legea privind parteneriatul public-privat pentru ca să nu mai fie necesară realizarea unei proceduri competitive pentru selectarea constructorului. Atribuim cui vor 'muşchii noştri' contractul de PPP. După care decidem că nu mai trebuie să vină consorţiul scos din burtă cu banii necesari pentru construcţia tronsonului de autostradă (aşa cum prevede un contract de PPP, în care finanţarea lucrărilor este asigurată de constructor) ci îl finanţăm de la buget, din taxele şi impozitele plătite de români".

"Nu ştiu cine i-a scris replicile lui Vasilica Viorica, dar parcă tot Dragnea este scenarist. Pentru că treaba asta este 'curat murdară' şi cu puternic iz penal. Doamna candidat, după ce că nu aţi fost în stare să construiţi o autostradă 'CAP-COADĂ', acum vreţi să daţi şi un tun, probabil pentru finanţarea campaniei prezidenţiale. Opriţi-vă înainte de a fi prea târziu. Altfel, riscaţi să îi ţineţi companie şefului de care v-aţi lepădat prea uşor. În caz că nu v-a spus nimeni din PSD, vă spun eu. Dacă vreţi să construiţi orice tronson de autostradă cu bani de la buget sunteţi obligată de lege să faceţi licitaţie", a mai precizat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne