Orban, la atac: Cine câştigă din această alba-neagra fiscală? Guvernul Terente

PSD trebuie să renunţe la transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, o politică de sărăcire a celor care muncesc, pentru că altfel iese urât, a avertizat liderul PNL Ludovic Orban.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Transferul contribuţiilor de la angajator la angajat este o şmecherie prin care PSD bagă mâna în buzunarul românilor, a acuzat joi, pe pagina sa de Facebook, preşedintele PNL Ludovic Orban.

"Cei care lucrează în sectorul public trebuie să ştie că, deşi li se promite creşterea salariului cu 25 %, în realitate salariul net va creşte cu maxim 4%. Cei care lucrează în sectorul privat sunt într-un pericol iminent să le scadă salariul net. De ce? Simplu. Pentru că impozitul pe venit se va aplica la un salariu mai mare şi deoarece cotele plătite mai nou de angajat vor fi procentual mai mari şi se vor aplica la un salariu brut mai mare. Cine câştigă din această alba-neagra fiscală? Guvernul Terente, care va încasa mai mulţi bani la bugetul de stat şi la bugetele de pensii, de sănătate, de şomaj", a declarat Orban.

În acest context, liderul liberalilor a somat PSD să renunţe la această "politică de sărăcire a celor care muncesc, pentru că altfel iese urât".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne