Orban: Europarlamentarii noştri sunt mandataţi să facă lobby pentru Kovesi la Bruxelles

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times România)

PNL a luat decizia în Biroul Executiv să mandateze reprezentanţii partidului la nivelul Parlamentului European să susţină candidatura Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului European, a transmis luni, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele liberalilor Ludovic Orban.

"Laura Codruţa Kovesi - un candidat român care are o şansă foarte mare de a putea obţine numirea în această funcţie extrem de importantă la nivel european. Practic, europarlamentarii noştri sunt mandataţi să facă lobby atât la nivelul Parlamentului European, în primul rând în grupul Partidului Popular European, dar şi pe lângă europarlamentarii din celelalte grupuri care ar putea fi determinaţi să susţină candidatura doamnei Codruţa Kovesi", a declarat Orban.

De asemenea, liderul PNL a explicat că lobby-ul trebuie să se desfăşoare către toţi reprezentanţii din Partidul Popular European, dar la nivelul instituţiilor europene sau care participă în procesul de luare a acestei decizii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne