Orban: După ce a jefuit localităţile furându-le peste un miliard de euro, PSD-ALDE loveşte din nou

După ce a jefuit literalmente localităţile, Guvernul PSD-ALDE încearcă să pună tot în spinarea acestor locuitori umplerea găurii ce a fost făcută prin jaful pe care l-a practicat, a acuzat preşedintele PNL Ludovic Orban.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Coaliţia pregăteşte pe ascuns majorarea dramatică a taxelor şi impozitelor locale, a tras un semnal de alarmă, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul PNL Ludovic Orban.

"Se pregăteşte, pe ascuns, la nivel guvernamental, cu complicitatea celor mai importanţi primari PSD, Robert Negoiţă, mâna dreaptă a doamnei Firea, evident că şi doamna Firea este la curent cu acest lucru, se pregăteşte majorarea dramatică a taxelor şi impozitelor locale prin modificarea legislaţiei în domeniul taxelor şi impozitelor locale şi a finanţelor publice", a declarat Orban.

Potrivit şefului PNL, este vorba de majorări de trei până la şase ori a actualelor impozite locale, atât pentru clădirile rezidenţiale cât şi pentru nerezidenţiali.

"Este o ameninţare care este la adresa fiecărui cetăţean, fiecărei firme din România iar lucrurile sunt simple: Guvernul, după ce a jefuit literalmente localităţile furându-le peste un milliard de euro din banii care trebuia să fie folosiţi pentru îmbunătăţirea vieţii locuitorilor acestor localităţi, înceracă să pună tot în spinarea acestor locuitori ai localităţilor umplerea găurii care a fost făcută prin jaful practicat de Guvernul PSD-ALDE. Vom fi categoric împotrivă, am tras un semnal de alarmă din timp şi atragem atenţia Guvernului, să nu vină cu o astfel de aberaţie fiscală care să completeze, de fapt, tot peisajul catastrofal din domeniul fiscal adus de guvernarea PSD-ALDE", a subliniat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne