Orban: Dragnea este capabil de orice nenorocire şi ticăloşie împotriva intereselor României

Liviu Dragnea este inamicul public numărul 1 al oricărui român care îşi doreşte să trăiască într-o ţară civilizată, susţine Ludovic Orban, care face un apel către parlamentarii PSD-ALDE să voteze moţiunea de cenzură.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liviu Dragnea a pierdut orice contact cu realitatea iar cei care fac parte în acest moment din coaliţia PSD-ALDE ar trebui să ia distanţă în cel mai scurt timp de el, susţine liderul PNL, Ludovic Orban, declarându-se stupefiat de discursul ţinut duminică seara de liderul PSD la Consiliul Naţional al formaţiunii pe care o conduce.

Potrivit lui Orban, discursul lui Dragnea a fost practic delirul unui dictator nebun care a lansat atacuri împotriva tuturor instituţiilor care nu sunt sub controlul lui, prin cel mai agresiv şi ticălos discurs antidemocratic de la aderarea României la UE.

"E stupefiant modul în care acest personaj crede că poate să aşeze întreg statul român la cheremul său, identificând cu insistenţă întrega Românie cu Partidul.

Pentru cei care mai aveau vreun dubiu, Liviu Dragnea a făcut dovada celei mai dure poziţii anti-europene printr-un discurs autocratic, prin care practic a declarat război tuturor partenerilor României din cadrul Uniunii Europene şi NATO.

Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă a sa. Acest individ a lansat atacuri împotriva tuturor instituţiilor care nu se află sub controlul său politic printr-un urlet de disperare venit parcă din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv şi mai ticălos discurs antidemocratic şi antieuropean de la aderarea României la UE", transmite Ludovic Orban.

Liderul PNL mai susţine că Liviu Dragnea este inamicul public numărul 1 al oricărui român care îşi doreşte să trăiască într-o ţară civilizată, bazată pe respectarea legii şi pe justa recompensare a muncii sale şi le cere parlamentarilor PSD - ALDE să voteze moţiunea de cezură.

"Acest individ este capabil de orice nenorocire şi ticăloşie împotriva intereselor fireşti ale României doar pentru a-şi servi propriul interes.

Atacul lansat la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, lipsit de raţiune şi argument, este un semnal înfiorător dat tuturor celor care privesc spre România. Concretizarea unui demers precum cel propus de Liviu Dragnea în cazul şefului statului este o iluzie, însă este un mesaj extrem de parşiv la adresa oricărui român care are curajul să i se opună proiectului de dominaţie al lui Liviu Dragnea.

Fac un apel la responsabilitate către toţi cei care fac parte în acest moment din coaliţia PSD-ALDE să ia distanţă în cel mai scurt timp de Liviu Dragnea. Delimitarea de acest personaj, căruia i-a fost întunecată raţiunea, este în propriul interes al celor care sunt astăzi lideri ai PSD şi ALDE.

Fac un apel către parlamentarii PSD şi ALDE să realizeze faptul că tot ceea ce a perorat Liviu Dragnea este cel mai puternic argument pentru a vota moţiunea de cenzură ca unic instrument democratic şi constituţional prin care poate fi oprit acest dezaxat care vrea să dea foc României", concluzionează liderul PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne