Orban: Din ce în ce mai mulţi români se conving că PSD le-a dat ţeapă

Din ce în ce mai mulţi români şi-au dat seama că PSD i-a minţit, dă cu o mână, dar ia cu cealaltă, este de părere liderul PNL Ludovic Orban, care consideră că partidul pe care îl conduce este pe trend ascendent.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Programul de guvernare al Guvernului Tudose nu are nicio legătură cu programul de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile parlamentare, a opinat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

"Începe să se vadă deja cu ochiul liber că PSD a câştigat alegerile prin minciună. Dacă te uiţi în programul de guvernare al Guvernului Tudose constaţi că nu are nicio legătură cu programul de guvernare cu care s-au prezentat pesediştii în campanie şi cu care au câştigat voturile oamenilor. Astăzi PSD-ul dă din colţ în colţ, inventează tot felul de şmecherii fiscale, ba ia o măsură, ba nu ia o măsură, a creat în general o bulversare în societate", a declarat Orban, citat de Agerpres.

Potrivit liderului PNL, din ce în ce mai mulţi români se conving că PSD le-a dat ţeapă, i-a minţit şi că PSD cu o mână dă şi cu cealaltă mână ia.

"Astăzi PSD a intrat pe trend descendent, iar PNL este pe trend ascendent. Important este ca în toate organizaţiile, în toate localităţile, noi, liberalii, să fim foarte activi, să comunicăm cu cetăţenii", a adăugat Orban.