Orban: Cioloş, binevenit în PNL. Nimeni însă nu poate să-i promită o funcţie

Subiectul "Cioloş" devine din ce în ce mai actual pentru liberali. După ce Turcan a declarat că o discuţie cu fostul premier e bine-venită, dar nu e cazul să se vorbească despre preluarea PNL, Orban abordează şi el tema.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Dacian Cioloş este binevenit în PNL, susţine Ludovic Orban, însă nimeni nu îi poate promite acestuia că va fi ales în vreo funcţie.

"Din punctul meu de vedere, Dacian Cioloş este binevenit în Partidul Naţional Liberal. Cu condiţia să îşi dorească şi el lucrul acesta. Ar fi fost mult mai bine dacă făcea pasul acesta înainte de alegerile parlamentare. Nu a fost să fie. Cred, de asemenea, că Dacian Cioloş poate să candideze la orice funcţie în PNL în cadrul alegerilor din partid. Nimeni din PNL sau din afara lui, însă, nu poate să îi promită că va fi şi ales. Acest lucru nu îl pot decide decât membrii PNL care vor participa la Convenţia Naţională a PNL", scrie, pe Facebook, Orban.

Reamintim că şi Raluca Tucan a abordat ieri subiectul Dacian Cioloş, declarând că "o discuţie cu domnul Dacian Cioloş ar fi o normalitate din partea PNL, însă de aici şi până la a discuta preşedinţia partidului e o distanţă foarte mare."

"Nu cred că trebuie distorsionată această relaţie pe care PNL ar putea să o aibă cu domnul Cioloş mergând spre ideea că domnul Cioloş preia PNL", a declarat Turcan.