Orban: Bucureştiul va capota dacă va fi condus 4 ani de Firea şi garnitura pe care a scos-o din Muzeul Antipa

Ludovic Orban - gov.ro
Ludovic Orban - gov.ro (Epoch Times România)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Digi 24, că Nicuşor Dan, candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Capitalei, este singura persoană capabilă să o învingă pe Gabriela Firea în alegerile din septembrie. Liderul PNL a subliniat că Bucureştiul trebuie salvat de “garnitura scoasă din Muzeul Antipa”, făcând referire la lista pentru consilieri generali pe care Firea a depus-o la Biroul Electoral municipal.

“Am încredere deplină în Nicuşor Dan. (...) are de departe prima şansă şi am încredere deplină nu numai în victoria lui Nicuşor Dan, ci mai ales în capacitatea de a găsi cele mai bune soluţii pentru gravele probleme ale Bucureştiului, mai ales după trei mandate catastrofale în care Bucureştiul a stat pe loc, dacă nu cumva a şi regresat în cele mai multe domenii. Sigurul candidat care poate să învingă candidatul PSD este Nicuşor Dan”, a afirmat Orban, citat de B1 TV.

De asemenea, Orban este de părere că toate voturile trebuie concentrate pentru a asigura victoria lui Nicuşor Dan, în condiţiile în care “eliberarea Bucureştiului de PSD” este un obiectiv fundamental al PNL-USR/PLUS.

“Dacă mai avem patru ani cu această garnitură scoasă din Muzeul Antipa şi cu primarul PSD care ne-a chinuit în ultimi patru ani, Bucureştiul va capota, deja este aproape în faliment Bucureştiul”, a adăugat liderul liberal.

Reamintim că primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că pe lista pentru consilieri generali pe care a depus-o la Biroul Electoral municipal se află personalităţi marcante ale ţării şi Capitalei. Printre aceştia, la loc de frunte se află Petre Roman, fost premier trimis în judecată în dosarul Mineriadei pentru infracţiuni de crime împotriva umanităţii şi Dumitru Dragomir, personaj condamnat în primă instanţă la 4 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi complicitate la spălarea banilor. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne