Orban: Am văzut cum se dau în gât reciproc. Erau relaţii total nepotrivite între Băsescu, Udrea, Dragnea, Ponta

Dezvăluirile recente arată că, dacă a existat un stat paralel, acesta este creat, de fapt, de PSD, susţine liderul PNL Ludovic Orban.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Se "desecretizează" situaţia nepotrivită care există între liderii PSD şi anumiţi conducători ai diferitelor instituţii din zona siguranţei naţionale, a atras atenţia, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PNL Ludovic Orban.

"Am văzut cum se dau în gât reciproc, Dragnea pe Ponta, Ponta pe Dragnea. S-au făcut referiri despre Gabi Oprea, am văzut că existau relaţii total nepotrivite despre care cetăţenii români habar nu aveau, între Băsescu, Udrea, Dragnea, Ponta. Eu mă bucur că apar astfel de dezvăluiri pentru că toţi "teoreticieni" ai aşa-zisului stat paralel, de fapt, arată că, dacă a existat un stat paralel, acesta este creat, de fapt, de PSD", a declarat Orban.

Liderul PNL susţine că liberalii sunt străini de astfel de relaţii nepotrivite.

"Vă spunem limpede, suntem străini de orice fel de astfel de relaţii nepotrivite, neprincipiale care arată, cum spunea Ponta de exemplu, că în momentul în care a fost înştiinţat Dragnea că se intenţionează să i se deschidă un dosar pe Referendum s-a dus la domnul Maior şi la domnul Coldea. Păi ce treabă are domnul Maior şi domnul Coldea în viziunea domnului Ponta şi a domnului Dragnea cu Parchetele? Din câte ştiu eu nu există absolut nici un fel de legătură, fiecare este pe zona lui de activitate care nu trebuie să interfereze", a precizat Orban.