Orban a mai demis un rând de reprezentanţi ai PSD. Printre ei, Olguţa Vasilescu

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times România)

Premierul Ludovic Orban a anunţat miercuri, în deschiderea şedinţei de guvern, că a mai demis un rând de reprezentanţi ai PSD, printre aceştia numărându-se şi Olguţa Vasilescu.

"Am mai demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD. Dar plăcerea cea mai mare mi-a făcut-o că am descoperit că doamna Olguţa Vasilescu era consilier al premierului şi am eliberat-o de această grijă, să se ocupe de campanie (electorală, a Vioricăi Dăncilă n.r.)", a declarat Ludovic Orban.

Lia Olguţa Vasilescu a fost numită în martie a.c. consilier onorific al premierului Dăncilă. Anunţul a fost făcut la vremea respectivă de Liviu Dragnea.

Reamintim că în urmă cu cinci zile, Ludovic Orban a anunţat că a semnat deciziile de demitere a 20 de secretari de stat, pe lângă demiterea altor 38, anunţată cu câteva zile înainte.

La rândul său, Ionel Dancă, şeful Cancelariei prim-ministrului, a anunţat astăzi, într-o postare pe Facebook, că Guvernul Orban va face o schimbare radicală în modul în care se fac angajări în aparatul de lucru. În acest sens, Dancă a precizat că au fost oprite „toate angajările în funcţii publice de la nivelul Cancelariei şi al instituţiilor/agenţiilor subordonate”.

Liderul PNL anunţă intenţia ca, împreună cu premierul Orban, să creeze o „Cancelarie TIP”, bazată pe trei principii şi anume „transparenţă, integritate şi profesionalism”, iar angajările vor fi făcute „numai pe bază de concurs”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne