Orban a luat decizia: Până când instanţa nu se va pronunţa, nu voi candida pentru nicio funcţie publică

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

În ultima vreme au apărut foarte multe bârfe, zvonuri, discuţii referitoare la ce va face la alegerile parlamentare, astfel că deputatul PNL Ludovic Orban - protagonistul unui dosar marca DNA - a decis să iasă la rampă şi să anunţe opinia publică ce decizie a luat pe această temă.

"Recunosc că am avut foarte multe discuţii pe tema asta, că am primit oferte, că am reflectat, la propunerea multor prieteni, la o candidatură independentă, că au existat discuţii în PNL privitoare la posibila candidatură a mea şi a altor colegi pe listele PNL. Decizia mea este de a nu îmi depune candidatura în alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Sunt profund nedreptăţit de ceea ce mi s-a întâmplat. Acuzaţiile împotriva mea sunt total nefondate. Cu toate acestea, până când instanţa nu se va pronunţa, nu voi candida pentru nicio funcţie publică. Rămân liberal şi membru al PNL, mă voi implica în continuare în promovarea ideilor liberale şi în susţinerea PNL.

Sunt convins că PNL astăzi este singura forţă politică ce poate învinge PSD şi poate asigura o guvernare rezonabilă pentru România. Cred că orice persoană publică aflată în situaţia mea ar trebui să facă ce fac şi eu", a scris miercuri, pe contul său de Facebook.