Orban a făcut anunţul: PNL a decis în unanimitate să îl susţină pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei

(Screenshot)

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, după şedinţa conducerii partidului, că liderii liberali au votat în unanimitate atât susţinerea lui Nicuşor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei cât şi susţinerea premierului desemnat Florin Cîţu, a listei de Guvern şi a programului de guvernare.

“Am convocat reuniunea Biroului Politic al PNL, având pe ordinea de zi două puncte importante. La primul punct am dezbătut propunerea de susţinere a lui Nicuşor Dan, candidat la Primăria Generală a Capitalei. Şi al doilea punct a fost prezentarea de către premierul desemnat Florin Cîţu a listei Guvernului şi a programului de guvernare. La primul punct, PNL a votat în unanimitate susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la funcţia de Primar General al Capitalei. De asemenea, tot în unanimitate, am hotărât susţinerea premierului desemnat şi a listei Guvernului şi a programului de guvernare”, a precizat Orban.

La rândul său, Nicuşor Dan a ţinut să sublinieze că Bucureştiul are parte de o administraţie pesedistă dezastruoasă şi s-a arătat încrezător că în luna iunie se va reuşi schimbarea acesteia.

“Vreau să mulţumesc PNL pentru încrederea pe care mi-o acordă. Este o decizie de responsabilitate pe care a luat-o în interesul public, în condiţiile în care partidul avea mulţi candidaţi potenţiali care ar fi putut să fie buni primari ai Bucureştiului. A prevalat interesul public. Avem o administraţie Gabriela Firea, PSD, dezastruoasă în Bucureşti. Am discutat puţin despre soluţiile pe care le avem şi care sunt convergente. Bineînţeles că o să avem multe discuţii tehnice în perioada care urmează. Vreau să spun că PNL are cei mai buni primari din România şi experienţa pe care o au ei este foarte utilă pentru ce vrem să facem în Bucureşti şi sunt convins, în luna iunie, o să schimbăm această administraţie din Bucureşti”, a susţinut Nicuşor Dan.

Declaraţiile integrale în materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne