Oprişan îl trimite pe Dragnea să citească statutul partidului: Orice altă abordare face mult rău PSD

Marian Oprişan
Marian Oprişan (Epoch Times România)

Liderul PSD Marian Oprişan n-a părut prea încântat de anunţul şefului său de partid, Liviu Dragnea, privind posibila candidatură la prezidenţiale. Într-o declaraţie pentru Europa Liberă, cunoscutul baron îl trimite practic pe Dragnea să citească statului partidului înainte să se aventureze în această direcţie.

"Există legea fundamentală a partidului, Statutul. Orice membru are dreptul de a alege şi de a fi ales. Discuţia despre candidatul partidului la prezidenţiale trebuie făcută în Comitetul Executiv şi apoi în Congresul PSD. Orice altă abordare în afara acestui cadru ar putea să facă mult rău PSD. Acest lucru trebuie făcut din respect pentru sutele de mii de membri ai partidului nostru, din respect pentru munca lor. Eu nu am vorbit cu preşedintele partidului, am auzit la dumneavoastră, din mass media, despre intenţia preşedintelui de a candida la prezidenţiale. Nu a existat în Comitetul Executiv o discuţie despre desemnarea candidatului la prezidenţiale. Nu se poate anunţa un candidat acum, Congresul va decide. PSD şi ALDE trebuie să aibă un singur candidat la prezidenţiale, astfel încât să ne consolidăm guvernarea din 2020 la locale şi parlamentare", a precizat Oprişan.

Surse din PSD au declarat pentru publicaţia citată că este posibil ca Liviu Dragnea să nu facă un anunţ oficial privind candidatura sa la prezidenţiale.

"Este posibil să anunţe că este dispus să candideze, dacă este de acord Comitetul Executiv şi Congresul. Depinde şi de scorul din seara alegerilor", au afirmat sursele respective.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne