Oprişan: Dragnea s-a metamorfozat. Face şi el din când în când pe stăpânul partidului

Marian Oprişan
Marian Oprişan (Epoch Times România)

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a susţinut marţi seară, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, că, de când a ajuns la Bucureşti, Liviu Dragnea "s-a cam metamorfozat", afirmând că "mai face şi el din când în când pe stăpânul partidului".

Oprişan a fost întrebat dacă este de părere că Dragnea a vrut ca Olguţa Vasilescu să nu fie în Guvern, însă a evitat un răspuns clar. Cât despre faptul că în CEx a cerut organizarea unui congres la care să fie ales şi preşedintele partidului, social-democratul s-a eschivat din nou, arătând că mandatul lui Dragnea oricum expiră, deci un congres va trebui organizat oricum, eventual la finele lui octombrie 2019.

Întrebat dacă Liviu Dragnea se crede stăpânul partidului, Oprişan a replicat "Mai greşeşte şi el din când în când, da' e băiat bun".

"Liviu Dragnea... adevărul e că de când a ajuns la Bucureşti s-a cam metamorfozat... în preşedintele partidului cu anumite valenţe... Mai face şi el din când în când pe stăpânul partidului", a adăugat ulterior Oprişan.

Reamintim că în şedinţa CEx, Marian Oprişan i-a transmis lui Dragnea în faţa colegilor de partid că nu este „stăpânul partidului” şi a cerut organizarea unui Congres până la finalul anului pentru alegerea unei noi conduceri a formaţiunii.

Confruntat ulterior de presă cu declaraţiile lui Oprişan, Dragnea a negat că ar fi sau că s-ar considera stăpânul partidului şi a opinat că un congres nu e oportun în an electoral.