Oprescu solicita cetatenilor sa nu arunce zapada pe carosabil cand isi deszapezesc masinile

(BRUNO FERRANDEZ / AFP / Getty Images)

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a solicitat Directiei de Inspectie si Control General a Municipiului Bucuresti sa intensifice verificarea modului in care agentii economici, asociatiile de proprietari si institutiile publice isi deszapezesc trotuarele din fata imobilelor si sa aplice, conform Legii, sanctiunile care se impun.

Totodata, Primarul General le-a solicitat operatorilor de salubrizare sa actioneze la capacitate maxima in cursul acestei nopti astfel incat maine sa se poata circula in conditii normale pe arterele principale. Edilul Capitalei a cerut firmelor de deszapezire sa intervina si pe strazile laterale.

Primarul General face apel la spiritul civic al bucurestenilor si ii roaga sa evite sa arunce zapada pe carosabil atunci cand isi deszapezesc masinile.

Reamintim bucurestenilor ca au la dispozitie Dispeceratul Integrat de Urgenta al Primariei Municipiului Bucuresti unde pot semnala orice problema legata de retelele edilitare: apa, canal, gaze, telefonie, Electrica, RADET, RATB, LUXTEN si Administratia Strazilor.

Dispecerat Integrat de Urgenta (apel gratuit): 0800.800.882.

alte articole din secțiunea Interne