Oprescu este nemultumit de activitatea firmelor de deszapezire

Primarul general al capitalei, Sorin Oprescu.
Primarul general al capitalei, Sorin Oprescu. (www.pmb.ro)

Primarul General, Sorin Oprescu, le-a solicitat operatorilor de salubrizare cu care s-a intalnit in cadrul comandamentului de deszapezire de la ora 7.00, sa intervina cu mai multa promptitudine pe arterele pe care circula mijloacele RATB, cat si pe cele cu obiective sociale (scoli, spitale, institutii publice) astfel incat sa se poata circula in conditii normale.

De asemenea, Primarul Capitalei a cerut sa fie degajate refugiile si statiile RATB, pentru ca bucurestenii sa poata circula in siguranta.

Edilul Capitalei, care a verificat pe tot parcursul noptii activitatea firmelor de deszapezire din toate sectoarele, a semnalat o serie de trasee cu probleme si a cerut degajarea acestora cat mai rapid. “Nu fac nici un fel de rabat. Ori mergem impreuna in echipa ori nu facem nimic. Unii operatori s-au miscat greu, foarte greu”, a declarat primarul la sfarsitul comandamentului.

Reprezentantii Directiei de Inspectie si Control General din cadrul Primariei Capitalei vor continua si in cursul zilei de astazi actiunile de control privind respectarea prevederilor HCGMB nr 147/2005, care stabileste, printre altele, obligatia persoanelor fizice si juridice ca, pe timp de iarna, sa curete zapada depusa si gheata formata de pe trotuarele aferente imobilelor in care locuiesc sau in care isi desfasoara activitatea.

Primarul General a multumit bucurestenilor ca au raspuns la apelul sau prin care le cerea sa utilizeze cu precadere mijloacele de transport in comun si sa nu parcheze pe carosabil pentru a permite interventia, in conditii optime, a utilajelor de deszapezire.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne