Oprea se "sacrifică" pentru binele partidului şi românilor. Candidează la europarlamentare dar nu merge la Bruxelles

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Eugen Horoiu \ Epoch Times România)

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sâmbătă că va deschide lista la alegerile europarlamentare, scopul său fiind cel de a ajuta partidul. Oprea a mai susţinut că dacă va fi ales va demisiona ulterior, preferând să rămână în ţară pentru a realiza obiectivele formaţiunii.

„Voi deschide lista, dar rămân aici, în ţară, să realizez obiectivele formaţiunii, nu voi merge la Bruxelles, dar vreau să ajut partidul. Oricum, pe listă avem oameni pregătiţi, specialişti în diferite domenii de activitate şi iubitori de ţară. Vrem să ajungă la Bruxelles patrioţi adevăraţi, care să lupte pentru România. În Parlamentul European trebuie să fie oameni care să nu denigreze ţara şi imaginea sa, ci să o promoveze. De aceea, noi propunem pentru Parlamentul European adevăraţi ambasadori ai României”, a declarat sâmbătă Gabriel Oprea, la reuniunea organizaţiilor partidului din municipiul Bucureşti şi din judeţul Ilfov, potrivit unui comunicat de presă citat de Mediafax.

Oprea a mai susţinut că UNPR va face săptămâna viitoare anunţul oficial privind candidaţii formaţiunii pentru alegerile europarlamentare şi le-a cerut romanillor "patrioţi" să-i vină alături în partid.

“Am intrat într-un proces accelerat de reconstrucţie. În ultimele luni, s-au înscris în partid peste 50.000 de noi membri. Cred că românii s-au săturat să audă poveşti de adormit copiii şi promisiuni de campanie, care nu ajung niciodată să fie transpuse în măsuri reale. Spre deosebire de alţii, pentru noi vorbesc faptele. Am transformat în fapte tot ceea ce am promis. Noi nu vorbim doar despre voturi, noi îi invităm pe toţi cei care sunt patrioţi, să se înscrie în partidul nostru, să facem împreună ceea ce fiecare român are nevoie, să facem România bine. Românii trebuie să spună cu voce tare că îşi iubesc ţara! Îi chemăm să-şi exprime dorinţele şi să participe la punerea lor în practică direct, la noi în partid. Să punem umărul să facem bine pentru toţi. Îi aşteptăm în UNPR pe toţi românii patrioţi!“

De asemenea, liderul UNPR a vorbit şi despre proiectele de viitor ale formaţiunii sale, anunţând că partidul pregăteşte un Program Naţional pentru Siguranţa Rutieră.