Opoziţie, opoziţie, dar totul până la prezidenţiale. Ponta vrea candidat comun cu PSD şi ALDE

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Liderul Pro-România, Victor Ponta a declarat pentru Digi24.ro că partidul său îşi doreşte ca la alegerile prezidenţiale să aibă un candidat comun cu PSD şi ALDE. Iar acest candidat ar trebui să fie nimeni altul decât Sorin Cîmpeanu, unul dintre liderii partidului său.

Fostul premier a mai precizat că numele candidatului nu este negociabil, respectiv Pro România nu va sprijini PSD la prezidenţiale dacă va merge cu un alt nume decât cel propus de partidul lui. Ponta a susţinut că o astfel de decizie din partea celor trei partide ar fi una „care trece peste orgolii şi interese personale meschine”.

Anterior declaraţiilor pentru Digi24, Ponta precizase pe Facebook că a plecat din PSD „atunci când am fost convins că prostia, incompetenţa, corupţia, minciuna, populismul şi egoismul liderilor săi îl duc pe o cale profund greşită şi spre un dezastru politic fără precedent”, dar că nu este „deloc împăcat cu gândul că la Alegerile Prezidenţiale din toamna lui 2019 bătălia electorală să se dea între reprezentantul PNL şi cel al USR”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne