Operaţiunea "vestele galbene" la Bădălău acasă. Ireal ce i-au adus protestatarii / Au apărut şi "trupele de intervenţii"

La Niculae Bădălău în poartă
La Niculae Bădălău în poartă (Captură video)

Îmbrăcaţi cu veste galbene - trimitere la protestele din Franţa -, mai mulţi protestatari s-au deplasat, joi, la casa lui Niculae Bădălău, pentru a-i atârna de gard un pisoar "inscripţionat" cu numele social-democratului (şi nu numai). Prin acest gest, protestatarii au dorit să îi "bată obrazul" lui Bădălău pentru faptul că la o petrecere ce s-a ţinut în casa sa s-a cântat o manea cu refrenul „Ne p...m pe Diaspora”, manea pe care s-a dansat înfocat. La vremea respectivă, în presă a apărut informaţia că printre veselii dansatori era şi puternicul baron PSD.

"Dl Bădălău care a fost un bădăran, un mitocan (..) a jignit Diaspora la o nuntă, fiind naş a început 'Să vină Diaspora să ne p...m pe ea'", a explicat protestatarul Marian Ceauşescu de ce a venit să-i pună pisoar pe poartă ministrului Economiei.

Poliţisti la Badalau in poarta. Plus cetatean
Poliţisti la Badalau in poarta. Plus cetatean (Captura video)

După ce au lipit pisoarul de poartă şi au turnat suc galben în el, protestatarii au sunat la uşă pentru ca Bădălău să vină să-şi recepţioneze "cadoul". Bădălău nu a apărut, în schimb au venit două echipaj de poliţie.

"Dacă dădeaţi dvs telefon că vă agresează cineva, nu venea atâta poliţie, da' la Bădălău, ia uitaţi-vă ce e aici, au venit două echipaje de poliţie", a reacţionat Mălin Bot, venit să filmeze evenimentul.

Pe lângă Poliţie, în poarta casei a apărut şi un cetăţean corpolent, cu bluză de trening şi un altul, cu păr grizonat, care s-au tot învârtit în jurul pisoarului, au dat telefoane şi i-au fotografiat/filmat pe protestatari şi maşinile acestora.

Pisoar pus la Bădălau în poartă
Pisoar pus la Bădălau în poartă (Captură video)

"Sunteţi asistenţii domnului Bădălău? Îl ajutaţi să ia decizii la Ministerul Economiei?", a glumit Camelia Tabacu, venită să filmeze evenimentul, cu cei doi.

Evident, la scurt timp, la faţa locului şi-au făcut apariţia şi jandarmii.

Vă invităm să urmăriţi materialul video, filmat de Mălin Bot.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne