Operaţiunea "Promisiunile nerealizate" ale primăriţei Firea, lansată de Buşoi

Sub conducerea lui Cristian Buşoi, liberalii bucureşteni au demarat o campanie de informare a cetăţenilor din Capitală cu privire la promisiunile nerealizate ale primăriţei PSD Gabriela Firea.
Cristian Buşoi
Cristian Buşoi (Eugen Horoiu/Epoch Times)

PNL Bucureşti a lansat o campanie de informare a cetăţenilor privind nerealizările administraţiei PSD din Bucureşti, condusă de primăriţa Gabriela Firea, a anunţat, sâmbătă, preşedintele organizaţiei Cristian Buşoi.

"PNL trebuie să fie vocea bucureştenilor şi să le apere interesele. Este important ca bucureştenii să ştie ce nu funcţionează cu adevărat în administraţia condusă de doamna Firea şi ce poate face PNL mai bine. M-am bucurat să mă întâlnesc, astăzi, cu bucureştenii, să vorbim despre ce cred ei că ar trebui îmbunătăţit în Capitală şi despre viziunea pe care o are PNL Bucureşti pentru dezvoltare.

Împreună cu echipa mea de la PNL Bucureşti am identificat cele mai bune soluţii pentru: eficientizarea RADET şi scăderea facturii la întreţinere, pentru decongestionarea traficului şi reducerea poluării din Bucureşti (cea mai poluată capitală europeană) şi, nu în ultimul rând, pentru a face ca administraţia să fie funcţională, să lucreze în folosul cetăţeanului şi nu un SRL plin de politruci, cum a reuşit să facă doamna primar", a declarat Buşoi.

Preşedintele PNL Bucureşti susţine că, acum, deşi nu a mişcat un deget pentru dezvoltare şi bunăstare, Firea nu îşi asumă nimic şi continuă, în cel mai cinic mod, cu pomenile şi campaniile de PR, care denaturează realitatea, amăgind populaţia.

"Iar rezultatele "performanţelor" sale se văd: dezastru în trafic, dezastru în reţeaua de termoficare şi pandelizarea administraţiei Capitalei. PNL trebuie să atragă de partea sa liderii de opinie pentru ca mesajele PNL să ajungă la cât mai mulţi oameni; de la jurnalişti, bloggeri, lideri cu influenţă în dezbaterea publică, până la prieteni şi vecini, cu toţii trebuie implicaţi în dezbaterea publică pentru dezvoltarea Capitalei, alături de PNL Bucureşti", a subliniat Buşoi.