Olguţa Vasilescu va primi "cadou" o moţiune de la Opoziţie

Prestaţia Liei Olguţa Vasilescu în fruntea Ministerului Muncii este lamentabilă, consideră PNL şi USR, care şi-au dat mâna în Parlament pentru a depune o moţiune simplă împotriva pesedistei.
Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii si Justitiei Sociale),
Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii si Justitiei Sociale), (Florin Chirila/Epoch Times)

Uniunea Salvaţi România lucrează împreună cu PNL la o moţiune simplă împotriva ministrului PSD al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, purtătorul de cuvânt al partidului, Dan Barna.

"Colaborăm cu PNL, aşa cum am colaborat şi la moţiunea privind Justiţia, colaborăm şi la cea pe Muncă. Anticipez că săptămâna viitoare (va fi depusă - n.r.), în cel mai scurt timp, în momentul în care vom avea şi textul finalizat, text care se află deja într-un prim draft", a declarat Barna, citat de Agerpres.

La rândul său, senatoarea USR Florina Presadă a explicat că moţiunea survine afirmaţiilor pe care Olguţa Vasilescu le-a făcut în comisia de resort de la Senat referitoare la plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului, dar şi la desfiinţarea locurilor de muncă pentru circa 2.000 de persoane cu dizabilităţi.

"Ieri (marţi - n.r.), în Comisia de muncă de la Senat, a venit doamna ministru Olguţa Vasilescu şi (...) ne-a explicat că indemnizaţiile pentru creşterea copilului sunt de fapt un favor pe care doamna ministru îl face mamelor din România şi că acestea ar fi putut să nu fie. Credem că doamna ministru nu înţelege de fapt problema familiilor din ţară. Nu plafonând aceste indemnizaţii le ajutăm. (...)

Ieri, doamna ministru ne-a spus că face justiţie socială, punând pe drumuri 2.000 de persoane cu dizabilităţi prin desfiinţarea unităţilor protejate, autorizate, din cadrul organizaţiilor neguvernamentale. Fie şi numai pentru aceste două lucruri şi anume pentru favorul indemnizaţiei pentru creşterea copilului şi pentru desfiinţarea locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi din unităţile protejate, noi credem că doamna ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale merită o moţiune", a explicat Florina Presadă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne