Olguţa Vasilescu, somată să-şi dea demisia: "Scad salariile pentru milioane de români"

Ministrul PSD al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi-a demonstrat incompetenţa prin deciziile pe care le-a luat în domeniul salarizării, astfel că se impune demisia sa din funcţie, a opinat deputatul Claudiu Prisnel.
Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii si Justitiei Sociale),
Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii si Justitiei Sociale), (Florin Chirila/Epoch Times)

Deşi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, repetă obsesiv faptul că toate salariile cresc, realitatea este că, pentru milioane de români, salariile scad, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Claudiu Prisnel.

"Lia Olguţa Vasilescu, salariile scad, inflaţia creşte, împrumuturile externe cresc într-un ritm accelerat, nivelul de trai şi puterea de cumpărare se prăbuşesc. Expresia ta - „toate salariile cresc” - repetată obsesiv, zi de zi, ceas de ceas, la toate televiziunile şi emisiunile de ştiri, s-a dovedit una reală doar în statul paralel patronat de tine şi de Liviu Dragnea, unde grupul select al apropiaţilor de partid a putut beneficia, din nou, de creşteri salariale uriaşe. În schimb, pentru milioane de români, salariile scad", i-a transmis Prisnel ministrului Muncii.

Potrivit deputatului, în cinismul lor, măsurile fiscale au mizat pe stoarcerea de bani a milioane de oameni aflaţi într-o situaţie financiară precară.

"S-a ajuns astfel la cazuri unde femeile de serviciu au fost nevoite să vină cu bani de acasă pentru a-şi putea achita contribuţiile la stat, iar tinerii angajaţi part-time au fost nevoiţi să muncească pe gratis. Demisia, Olguţa Vasilescu! Ţi-ai demonstrat incompetenţa", a mai precizat Prisnel.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne