Olguţa Vasilescu, pusă la punct de Gabriela Cristea: "Sunteţi într-o eroare gravă! Nu înţeleg cum vă puteţi permite!"

Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii si Justitiei Sociale),
Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii si Justitiei Sociale), (Florin Chirila/Epoch Times)

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea îi dă o replică dură ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, după ce aceasta şi-a permis să posteze pe pagina ei de Facebook o ştire tabloidă despre presupusul salariu al vedetei Kanal D (actualmente însărcinată) pentru a demonstra ce bine a făcut Guvernul când a plafonat indemnizaţiile pentru mame.

Din ştirea preluată de Vasilescu reieşea că Gabriela Cristea are un salariu de 11.000 de euro ceea ce ar fi implicat ca statul să-i plătească o sumă consistentă, dacă indemnizaţiile nu erau plafonate la 8500 de lei.

În replică, prezentatoarea îi atrage atenţia Olguţei că, pe lângă faptul că sumele vehiculate în respectivul articol sunt false, un ministru ar trebui să aibă cu totul alte priorităţi decât să posteze ştiri de tip tabloid pentru a induce populaţia în eroare. De asemenea, Cristea îi atrage atenţia ministrului că, în calitate de cetăţean cu impozite şi taxe la zi, are dreptul să o tragă la răspundere pentru modul cum gestionează Ministerul Muncii.

"Doamna Ministru, vă atrag atenţia asupra faptului că sunteţi într-o eroare gravă distribuind acest articol pe pagina dvs de fb. Sinceră să fiu, nu înţeleg cum de vă puteţi permite să susţineţi un articol bazat doar pe speculaţii fără fundament legal şi să faceţi afirmaţii insinuante la adresa mea. Vă informez asupra faptului că sumele speculate în acest articol sunt false.

În altă ordine de idei, vă spun că toate resursele mele financiare au taxele şi impozitele plătite la zi şi provin din mediul privat. Nu încasez şi nu am solicitat bani de la bugetul de stat.

Consider că aveţi lucruri mai importante de făcut decât să comentaţi "fără comentariu" o ştire tip tabloid, în încercarea dvs de a induce populaţia într-o falsă eroare cu privire la veniturile mele.

Vă atrag atenţia asupra faptului că nu eu fac afirmaţii publice pe banii dvs, dar sunt îndreptăţită să vă trag la răspundere pentru felul cum gestionaţi Ministerul Muncii, pentru că dvs aveţi o felie grasă din Bugetul de Stat, buget ce este alimentat din taxele şi impozitele plătite de contribuabili, implicit de către mine.

Mi-ar plăcea să văd că sunteţi un om cu coloană vertebrală, care îşi asumă chiar şi afirmaţiile sau insinuările nefericite.
Gabriela Cristea - cetăţean şi contribuabil", scrie Gabriela Cristea.

Reamintim că joi, ministrul Muncii a postat pe pagina sa de Facebook un articol despre salariul vedetei Kanal D, Gabriela Cristea, în care se arată că aceasta câştigă 11.000 de euro pe lună iar acum este însărcinată şi critică plafonarea indemnizaţiilor.

"Fără alte comentarii", scrie Lia Olguţa Vasilescu deasupra linkului la articol.

Nu demult, aceeaşi Olguţa Vasilescu încerca să le demonstreze românilor ce bine a făcut PSD-ul că a plafonat indemnizaţiile pentru creşterea copilului dându-l exemplu pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, susţinând că dacă acesta era român şi aplica pentru un concediu parental, statul nostru ar fi falimentat la ce sume uriaşe ar fi trebuit să îi plătească.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne