Olguţa Vasilescu: "M__E PSD" a devenit sloganul şi programul politic al PNL, iar Iohannis a întărit acest lucru

Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii si Justitiei Sociale),
Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii si Justitiei Sociale), (Florin Chirila/Epoch Times)

Prin poziţia exprimată la Consiliului Naţional al PNL, preşedintele Klaus Iohannis nu a făcut decât să întărească deja celebrul mesaj anti-PSD de pe plăcuţele maşinii argintii care s-a extins inclusiv pe stadioane şi la concertele din ţară, a acuzat sâmbătă, la Antena 3, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

"Mai spune domnul Iohannis că persoanele care îndrăznesc să spună ceva anti-PSD sunt luate de poliţie. Păi domnul Iohannis a fost primar şi ştie că cei din administraţie sunt obligaţi să şteargă înjurăturile de pe blocuri, lui i se pare normal ca pe străzi pe care merg şi copii şi români care prin esenţă sunt oameni de bun simţ să circule maşini cu înjurături? E normal să catalogheze mesajele obscene drept forme de exprimare? Cred că acesta de fapt a şi devenit sloganul şi programul politic al PNL, iar Klaus Iohannis nu a făcut astăzi decât să întărească acest lucru, adică ceea ce scria pe maşina acelui individ", a declarat Olguţa Vasilescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat dur intervenţia Poliţiei Române în cazul şoferului maşinii cu numere de înmatriculare personalizate în Suedia "M__E PSD".

"Un politician pe nume Dragnea, împreună cu câţiva acoliţi, au pus mâna pe puterea în PSD, în Guvern şi în Parlament şi, de atunci, încearcă să folosească această putere în interes propriu şi personal, pentru a scăpa de justiţie. Nu-i preocupă nici ţara, nici economia, nici românii, ce să mai vorbim despre imaginea României în Europa şi în lume? Îi preocupă pur şi simplu să scape de dosare. Aşa ceva, dragii mei, nu am avut încă în România. Aşa ceva nu este posibil într-o ţară europeană, într-o ţară democratică. Şi nu numai atât, au început acţiuni de neimaginat, persoane care îndrăznesc, atenţie, să-şi expună public opinia anti-PSD sunt luaţi în plină zi de poliţie. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat în România din anii întunecaţi ai comunismului. Acolo am ajuns? Să ne întoarcem de unde am plecat? Acolo am ajuns, să dăm cu piciorul la ce au construit generaţii de români? Acolo am ajuns, să dăm cu piciorul la bunăstarea românilor, la imaginea ţării, la însăşi esenţa, coeziunea, între români?", a afirmat Iohannis.

Reacţia şefului statului vine după ce Poliţia Română a admis că a greşit în cazul şoferul celebrei maşini cu numerele de înmatriculare "M__E PSD" care a rămas iniţial fără plăcuţe, fără carnet şi s-a ales şi cu dosar penal. IGPR a decis să închidă dosarul şi să-i permită din nou şoferului să circule pe străzile din România, declanşând totodată şi o anchetă internă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne