Olguţa Vasilescu: "Eu mi-am terminat autoevaluarea, nu am restanţe!"

Ministrul Muncii susţine că ministerul său şi-a terminat toate lucrurile şi se laudă cu o bună colaborare cu premierul Grindeanu.
Olguta Vasilescu(PSD),
Olguta Vasilescu(PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

În contextul în care în spaţiul public se vorbeşte tot mai mult despre remanieri, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat luni că şi-a finalizat autoevaluarea şi că nu are restanţe la minister, relatează Agerpres.

De asemenea, Olguţa a ţinut să precizeze că ea colaborează bine cu toată lumea, inclusiv cu premierul Sorin Grindeanu.

"Eu mi-am terminat autoevaluarea, nu am restanţe, în sensul că pe ministerul meu s-au terminat toate lucrurile. Sigur că multe dintre obiective sunt la ora actuală în curs de îndeplinire, adică au ieşit din minister, dar sunt în perioada de dezbatere publică. Practic le putem considera rezolvate. Aşteptăm cu toţii Comitetul Executiv Naţional (al PSD - n.r.) cu mare nerăbdare", a spus Vasilescu, la Parlament.

Întrebată cum lucrează cu premierul Grindeanu, ministrul Muncii a răspuns:

"Eu colaborez bine cu toată lumea, dar nu contează cum colaborăm noi la nivel personal. Cred că este foarte important cum se colaborează la nivel instituţional".

Declaraţiile Olguţei Vasilescu vin în contextul în care liderii coaliţiei, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au anunţat o evaluare a miniştrilor. Duminică, Dragnea preciza că evaluarea a fost finalizată, urmând ca luni să se lucreze la miniştri şi să înceapă discuţiile cu miniştrii.

Întrebat unde sunt cele mai mari probleme, Dragnea a spus: "În unele domenii".

"Sunt multe domenii în care sunt probleme. O să prezentăm raportul public, ca să înţeleagă toată lumea despre ce e vorba", a adăugat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne