Olguţa Vasilescu, după ce distribuie un fake-news că PNL taie pensiile: "Ne anchetează Securitatea la beci pentru bancuri?"

Olguta Vasilescu
Olguta Vasilescu (Epoch Times România)

Lia Olguţa Vasilescu, şefa de campanie a prezidenţiabilului PSD Viorica Dăncilă, o dă la întors după o postare de-a sa prin care anunţa că PNL va „tăia” 400.000 de locuri de muncă, va reduce pensiile şi salariile şi va scumpi gazul şi curentul electric. Mai exact, Vasilescu afirmă că postarea sa era de fapt „un banc” şi se întreabă dacă nu cumva „ne anchetează securitatea la beci pentru bancuri, ca pe vremea lui Ceauşescu?”.

„Pentru această postare a fost certată Viorica Dăncilă în conferinţa de presă de azi. Domnişoara care lucrează la un ziar unde am lucrat şi eu, cândva, nu face, din păcate, distincţia între banc şi fake news! În "România normală" a lui Johannis nu mai avem voie să facem glume? Ne anchetează securitatea la beci pentru bancuri, ca pe vremea lui Ceauşescu?”, a scris Olguţa Vasilescu joi, pe pagina sa de Facebook.

foto
foto (Olguţa Vasilescu / Facebook)

Fostul ministru PSD al Muncii face referire la faptul că în cadrul conferinţei de presă susţinută de Viorica Dăncilă, joi, şefei PSD i-a fost reproşat modul în care a înţeles să îşi facă campanie electorală, răspândind fake-news-uri pe Facebook despre PNL şi prezidenţiabilul liberalilor, Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă nu şi-a asumat responsabilitatea fake-news-urilor distribuite, afirmând că trebuie să dea socoteala pentru asta autorii acelor declaraţii nu ea însăşi. Printre cei daţi exemplu de presă s-a numărat şi Olguţa Vasilescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne