Obiecte zburătoare neidentificate pe cerul tapiseriei Triumful Verii

Tapiţeria intitulată "Triumful verii" datată 1538, înfăţisează OZN-uri pe cer
Tapiţeria intitulată "Triumful verii" datată 1538, înfăţisează OZN-uri pe cer (captură Youtube)

În anul 1538 a fost creată o tapiserie în oraşul Bruges din Belgia, cunoscută ca Triumful Verii. Aceasta înfăţişează ascensiunea victorioasă a unui conducător la putere. Totuşi, există ceva mult mai interesant descris în această tapiserie, ce poate fi uşor pierdut din vedere dacă nu te uiţi atent – mai multe obiecte pe cer, care au forma clasică a Obiectelor Zburătoare Neidentificate popularizate în filme, arată un articol de pe Ancient Origins.

Oraşul Bruges este capitala Belgiei şi cel mai mare oraş din provincia Flandra de Vest, în regiunea flamandă a Belgiei, din nord-vestul ţării. Originile oraşului aparţin de era pre-romană, iar din cauza locaţiei sale strategice a devenit ţinta multor invazii.

Dacă te uiţi în partea de sus a tapiseriei, în special în partea stângă, poţi vedea mai multe obiecte zburătoare negre ”în formă de pălărie” – despre care nu s-a găsot, până în acest moment nicio altă referire.

Unii istorici au sugerat că aceste obiecte reprezintă semnificaţia venirii la putere a unui conducător şi că acesta are susţinerea ”divinităţii”. Dar de când sunt obiectele zburătoare în formă de disc considerate un simbol al intervenţiei divine?

Totuşi, se poate ca oamenii din acea perioadă să fi asociat obiectele zburătoare cu fenomenele divine. În acelaşi timp, există cecetători care susţin că aceste obiecte neobişnuite sunt pur şi simplu nişte nori negri cu forme ciudate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură