O prezentatoare TV povesteşte despre moartea fiicei sale [video]

Angela Kennecke vorbeşte despre supradoza luată de fiica sa şi trimite un mesaj şocant.
Angela Kennecke împreună cu fiica sa Emily
Angela Kennecke împreună cu fiica sa Emily (YouTube)

Există veşti pe care un jurnalist nu s-ar fi gândit să le transmită. Sunt, însă, momente în care prezentarea unei realităţi sociale îi poate ajuta pe alţii să depăşească o situaţie, şi chiar să o evite. Acesta este cazul prezentatoarei americane Angela Kennecke, care a povestit în faţa camerelor de filmat cum a murit fiica sa de 21 de ani: din cauza unei supradoze de droguri.

(Twitter)

"Nu-mi venea să cred faptul că fiica mea îşi injecta heroină. Frumoasa mea fată, care era o privilegiată, care avea toate condiţiile să aibă o viaţă spectaculoasă, a luat această cale. Efectiv m-a şocat".

Totul a început când Angela Kennecke a vorbit spectatorilor despre criza opioidelor (narcotice). Această "epidemie" de care suferă Statele Unite „a lovit şi în casa mea într-un mod tragic şi devastator”, mărturiseşte ea. „Pe 16 mai, fiica mea de 21 de ani, Emily, a murit din cauza unei supradoze. Cauza oficială a decesului a fost otrăvirea cu fentanil”, a povestit ea.

„Pierderea unui copil, mai ales într-o manieră atât de rapidă şi şocantă, mi-a transformat complet viaţa. Niciodată nu mi-am imaginat că un membru al familiei mele ar face parte din statisticile despre care vorbeam în ştirile de seară”, explică jurnalista.

Recuperarea după pierderea unui copil este foare dificilă, şi Angela, privind spre camera de filmat şi în mod vizibil emoţionată, nu putea să nu le vobească telespectatorilor despre acest moment dureros. A acordat, de asemenea, un interviu pentru CBS, unde a relatat că „cel mai bun mod pe care îl cunosc de a-mi învinge durerea este să-mi împărtăşesc povestea. De-a lungul anilor am cerut multor oameni să-şi spună povestea. Am vorbit cu atâţia părinţi devastaţi de durere. Acum ştiu ce simt. În loc să mă întreb de ce mie, mă întreb de ce nu şi mie?”

„Ultima zi când am văzut-o pe Emily era Ziua Mamei. Şi ultimele cuvinte pe care i le-am spus au fost că o iubesc. Şi ea mi-a spus acelaşi lucru. Deci, în acest sens, mă simt norocoasă”, concluzionează Angela Kennecke.

Mai multe informaţii aici.