O nouă medalie pentru România la Rio. Canotoarele din echipajul de 8 + 1 urcă pe podium

România cucereşte cea de a patra medalie la Rio de Janeiro, prin efortul canotoarelor din echipajul de 8 + 1.
Canotoarele aduc o nouă medalie României.
Canotoarele aduc o nouă medalie României. (TVR)

Canotoarele din echipajul de 8 + 1 au adus sâmbătă, României, o nouă medalie la Jocurile Olimpice de la Rio. Aceasta este a patra medalie pentru delegaţia României şi a doua de bronz, relatează digi24.ro.

Potrivit sursei citate, echipajul nostru, format din Roxana Cogianu, Ioana Strungaru, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Mădălina Bereş, Laura Oprea, Adelina Bogus, Andreea Boghian şi Daniela Druncea, a încheiat finala cu timpul de şase minute, patru secunde şi zece sutimi.

Deşi fetele au avut un început destul de modest şi erau pe locul 5 după 500 şi 1.000 m, iar la 1.500 m au ajuns chiar pe ultimul loc, sprintul de final le-a adus medaliile de bronz şi nu a lipsit mult ca fetele să prindă argintul.

Medalia obţinută de fetele noastre este cea de-a patra câştigată de delegaţia României la Rio de Janeiro, după aurul în proba pe echipe la spadă feminin, argintul obţinut la tenis de perechea Florin Mergea/Horia Tecău şi bronzul câştigat de halterofilul Gabriel Sâncrăian.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport