O furtună de praf “apocaliptică” mătură statul Belarus

Furtună de praf în oraşul Soligorsk din Belarus.
Furtună de praf în oraşul Soligorsk din Belarus. (Captură Foto)

O puternică furtună de praf a lovit în această săptămână statul Belarus, transformând ziua în noapte într-o scenă care aduce aminte de Apocalipsă.

O înregistrare video surprinde momentul exact în care furtuna “apocaliptică” invadează oraşul Soligorsk şi aruncă în întuneric una dintre şoselele sale aglomerate.

S-a raportat că rezidenţii au fost atât speriaţi, cât şi exaltaţi, de acest fenomen natural, care a apărut în Belarus în cursul zilei de luni, conform website-ului rusesc de ştiri RT.

Meteorologii locali din regiunea est-europeană au poreclit fenomenul meteo drept un “haboob” – care în limba arabă înseamnă o “furtună de praf roşie şi intensă”.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe