O fundaţie politică renumită "şterge pe jos" cu premierul Ponta

Dezbateri pe tema ” Acordurile secrete , istoria emigraţiei asistate a  etnicilor germani din România ”. În imagine, Joachim Irmer, director KAS în România
Dezbateri pe tema ” Acordurile secrete , istoria emigraţiei asistate a etnicilor germani din România ”. În imagine, Joachim Irmer, director KAS în România (Epoch Times România)

Directorul Fundaţiei Konrad Adenauer pentru România şi Republica Moldova, Sven-Joachim Irmer, i-a adresat o serie de critici dure premierul Victor Ponta, cu ocazia unei conferinţe desfăşurate la Bucureşti, scrie sâmbătă deschide.md.

"Avem o persoană care a reuşit să strice reputaţia ţării dumneavoastră şi să conducă pe plan economic la o creştere economică negativă, dar care pe de altă parte visează la România Mare, vise care cu siguranţă nu o să le placă vecinilor noştri din Republica Moldova, o persoană care a reuşit să ruineze parţial sistemul educaţional din România, cel puţin asta este părerea mea, care n-a capitalizat deloc vizitele pe care le-a efectuat în Germania şi care, pentru un analist politic ca mine, dă senzaţia că ţara nici măcar nu-l interesează", a precizat Sven-Joachim Irmer.

Discursul lui Irmer a fost ţinut în faţa tinerilor prezenţi la deschiderea celei de-a doua ediţii a Programului de Excelenţă în Politică al Fundaţiei Konrad Adenauer.

Avem o persoană care a reuşit să strice reputaţia ţării dumneavoastră şi să conducă pe plan economic la o creştere economică negativă, dar care pe de altă parte visează la România Mare, vise care cu siguranţă nu o să le placă vecinilor noştri din Republica Moldova, o persoană care a reuşit să ruineze parţial sistemul educaţional din România

Fundaţia Konrad Adenauer este fundaţia politică a creştin-democraţiei germane şi desfăşoară programe de educaţie politică pentru adulţi în peste 120 de ţări, anul acesta sărbătorind 15 ani de activitate neîntreruptă în România.