O fetiţă îşi scoate un dinte cu arcul. Tatăl ei filmează aventura (video)

La începutul călătoriei prin viaţă, există câteva momente importante ce marchează fiecare etapă: primii paşi pe care-i faci, primele cuvinte pe care le spui şi, desigur, faptul că ţi se schimbă toţi dinţii de lapte.
Alexis Davidson
Alexis Davidson (.)

Alexis Davidson, în vârstă de 11 ani, împreună cu tatăl ei, s-au gândit la o metodă unică prin care să marcheze faptul că lui Alexis îi cădea ultimul dinte de lapte, o metodă ce mai mult te face să stângi din dinţi decât să râzi.

Tot felul de metode au fost folosite de-a lungul timpului pentru a scoate un dinte ce refuza să iasă. Printre cele mai cunoscute este cea în care dintele este legat cu o aţă de mânerul de la uşă, urmat de închiderea rapidă a uşii. Unii preferă o metodă mai puţin agresivă şi muşcă de mai multe ori dintr-un măr până când dintele se desprinde singur.

Totuşi, Alexis, fiind încurajată de tatăl ei, a ales o metodă dintre cele neortodoxe.

În timpul acesta, tatăl înregistra totul cu o cameră specială, astfel încât să fie imortalizat orice detaliu dureros.

Alexis leagă un capăt de aţă de dinte, iar celălalt de o săgeată. Da, aţi citit bine, o săgeată!

Zâmbeşte camerei de filmat şi aşteaptă ca tatăl ei să-i facă semn. "Deschide gura mare" sunt ultimele lui cuvinte înainte ca aceasta să lanseze săgeata. Este cu adevărat un moment incredibil ce merită surprins cu încetinitorul.

După reuşita extragerii dintelui, Alexis sărbătoreşte victoria.

Cu siguranţă că zâna măseluţă i-a aranjat o călătorie specială în acea seară, fiind, desigur, foarte atentă să nu facă vreun pas greşit.