O femeie a încercat să scoată cocaină din Columbia prin intermediul implanturilor la sâni

Cocaină
Cocaină (EITAN ABRAMOVICH / AFP / Getty Images)

Folosind implanturile efectuate la sâni, o femeie din Honduras a încercat să introducă droguri din capitala columbiană Bogota în Barcelona, Spania.

Femeia a fost arestată vineri pe aeroportul internaţional El Dorado, din Bogota, după ce s-a descoperit că aceasta transporta 1,5 kg de cocaină lichidă în silicoane, a raportat DPA.

Examinarea cu raze X a concluzionat că femeia în vârstă de 22 de ani, pe numele său Paola Deyanira Sabillon, a fost operată recent. Ea a mărturisit că a primit implanturile, care conţineau ceea ce dânsa a declarat a fi o substanţă necunoscută. Operaţia a fost realizată în oraşul Pereira din centrul Columbiei, cerându-i tinerei să ducă drogul în Barcelona.

Femeia a fost dusă la spital, unde doctorii i-au extras cocaina din corp.

Columbia, unde sunt produse aproximativ 300 de tone de cocaină pe an, este cunoscut ca un centru de distribuţie pentru droguri, de unde narcoticele ajung în Europa şi alte zone ale lumii. Uneori ţările vest-africane sunt folosite ca o escală pentru aceste transporturi.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe