O artistă creativă îşi foloseşte ochii pentru a spune poveşti frumoase (foto)


Tal Peleg Art of Makeup
Tal Peleg Art of Makeup

Încă din antichitate femeile au folosit diferite tehnici pentru a-şi pune în valoare ochii, evidenţiindu-le culoarea irisului şi accentuându-le forma. Dar ceea ce vă prezentăm acum este diferit. Ochii ca opere de artă!

Tal Peleg a creat ceea ce ea numeşte „arta ochilor”. Îşi decorează ochii cu personaje în miniatură, creând un efect de „ochi care spune o poveste”. Tal spune că arta a fost întotdeauna o mare parte a vieţii sale şi a găsit în acest stil un mod perfect de a amesteca dragostea sa pentru desen, fotografie şi machiaj.

Iată ce scrie în BoredPanda: „Machiajul este o formă de artă minunată şi o folosesc pentru a face ca ochiul meu să spună o poveste. Eu nu pictez doar ochiul, ci încerc să folosesc forma ochiului şi curbele sale naturale ca parte a ilustrării unui model creativ.”

„Inspiraţia mă înconjoară”, scrie Tal. „Este nevoie de ore de muncă şi multă răbdare, dar mă bucur cu adevărat de fiecare moment al procesului!”

Vă prezentăm aceste opere de artă pe care le-a creat folosind magica sa trusă de machiaj.

Fotografii: Tal Peleg Art of Makeup

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style