Nuntă a familiei Halep cu 200 de persoane, oprită de poliţişti pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID-19

Poliţişti
Poliţişti (Epoch Times România)

O nuntă a unei verişoare a Simonei Halep, ce a avut loc pe terasa unui restaurant din municipiul Constanţa cu participarea a circa 200 de persoane, a fost oprită duminică seară de poliţişti şi jandarmi pentru că nu erau respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, relatează Agerpres.

"Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa. Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică şi rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi inspectori de la Protecţia Consumatorului fac verificări de specialitate în ceea ce priveşte respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

La faţa locului s-au deplasat şi lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, precum şi poliţişti locali.

În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne