Numirea unor membri CNCD, atacată la Curtea Constituţională de PNL

Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

PNL a depus două sesizări la CCR pentru votul dat în Parlament pe componenţa Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, reiese dintr-un comunicat remis miercuri de formaţiune.

"Considerăm că PSD a încălcat orice normă cu privire la criteriile profesionale pe care trebuie să le îndeplinească membrii care fac parte din Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

De asemenea, a fost încălcată şi procedura pentru că întregul proces de validare a celor propuşi pentru acest Consiliu a fost unul pur formal, doar pentru a bifa procedurile parlamentare, demersul nu s-a constituit într-o evaluare profesională a candidaţilor, evaluare ce era obligatorie!", se arată în comunicatul PNL.

Vă invităm să urmăriţi materialul video pe această temă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne