Noul pod din Vietnam dă fiori: susţinut de două mâini uriaşe la o înălţime de 1.400 metri (video)

Podul                   Cau Vang, Vietnam
Podul Cau Vang, Vietnam (captură video Youtube)

O pereche de mâini uriaşe la o înălţime de 1.400 de metri susţin o punte panoramică de-a lungul lanţului de munţi Annamita care traversează Laos, Cambodgia şi Vietnam. Un design particular care iese din vegetaţia densă şi oferă o vedere asupra dealurilor din Ba Na, în trecut renumite staţiuni de vacanţă fondate de coloniştii francezi în 1919.

Pentru a ajunge la Golden Bridge (în vietnameză Cau Vang), trebuie să luaţi aşa numitul "funicular de record", inaugurat în 2013: are 5.801 metri lungime şi un sistem de cablu unic care conduce pasagerii de la un capăt la altul, non-stop, în doar 17 minute. Podul este splendid şi panoramic, este ca şi cum ai merge printre nori.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style