Noul ministru al Dezvoltării, replică pentru Iohannis: Noi nu suntem ăştia, suntem Guvernul României

Daniel Suciu
Daniel Suciu (Epoch Times România)

Noul ministru al Dezvoltării, Daniel Suciu, s-a arătat nemulţumit, la Digi24, de modul în care preşedintele Klaus Iohannis se adresează unor "parteneri de scenă politică", guvernanţilor.

"Nu cred că din poziţia de preşedinte te poţi adresa aşa la acest nivel. Noi nu suntem ăştia, noi suntem Guvernul României şi chiar nu cred că o colaborare instituţională, fie şi printr-un discurs politicianist sau într-un discurs politicianist pot să se strecoare asemenea apelative. Cred că ţine de demnitatea fiecăruia cum îşi respectă funcţia", a declarat Daniel Suciu.

Întrebat dacă a fost surprins că Iohannis l-a acceptat foarte repede în funcţia de ministru, spre deosebire de Lia Olguţa Vasilescu, liderul PSD a replicat:

"Domnul preşedinte este mereu surprinzător. Nu ştim niciodată la ce să ne aşteptăm de la domnia sa, uneori, pentru o foaie de hârtie cu explicaţii are nevoie de 4-5 zile, poate chiar o săptămână, alteori respinge nejustificate propunerile de miniştri, aşa cum a fost cazul doamnei Lia Olguţa Vasilescu, şi surprinzător sau nu, nu trebuie să evaluăm noi neapărat acest lucru."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne