"Nouă ne-aţi omorât copiii. Vrem să vedem cum munciţi, doamna Firea, domnilor primari!" - Asociaţia Colectiv

De un an şi 8 luni, părinţii victimelor de la Colectiv - la fel ca mulţi alţi cetăţeni - aşteaptă o schimbare în bine a ţării şi a Capitalei. În loc de schimbări, aud însă cum Firea se plânge că ONG-uri sorosiste vor să o linşeze. În consecinţă, Asociaţia Colectiv GTG 3010 anunţă că va interveni.
Eugen Iancu, tatăl unuia dintre tinerii morţi în spitale după incendiul de la Colectiv
Eugen Iancu, tatăl unuia dintre tinerii morţi în spitale după incendiul de la Colectiv (Epoch Times România)

Reprezentanţii Asociaţiei Colectiv GTG 3010 anunţă că săptămâna viitoare va transmite, atât Primăriei Capitalei cât şi celor de sector, solicitări oficiale pentru a lua parte la şedinţele de consiliu. Anunţul este făcut în contextul în care primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, i-a catalogat pe reprezentanţii unor ONG-uri ce doreau să intre la şedinţa CGMB drept persoane agresive, violente, cu apucături fasciste care vin de la organizaţii finanţate de Soros.

"Înţeleg că au apărut probleme serioase la şedinţele de consiliu ale primăriilor din Bucureşti . Primarii vor să îşi facă treaba , dar organizaţii rău voitoare, plătite de Soros, vor să întrerupă bunul mers al şedinţelor de consiliu. (...)

Noi nu suntem plătiţi de Soros, nu suntem plătiţi de stat. Nouă ne aţi omorât copiii. Vrem să vedem cum munciţi doamna Firea, domnilor primari de sectoare", scrie, pe Facebook, preşedintele asociaţiei, Eugen Iancu. Dl Iancu şi-a pierdut un fiu în urma incendiului din Colectiv, băiatul său decedând în spital.

Eugen Iancu mai precizează că organizaţia pe care o reprezintă doreşte să participe la şedinţele de consiliu ale tuturor celor 7 primării bucureştene, nu doar la Primăria Capitalei şi aminteşte că, de la incendiul din Colectiv şi până acum, se tot aşteaptă o schimbare care nu s-a produs.

"Aşteptăm de 1 an şi 8 luni să vedem o schimbare. După marea tragedie din Clubul Colectiv, am aşteptat schimbarea şi ne am ales cu un nou incendiu în Clubul Bamboo. Ne uităm în Bucureşti şi nu vedem decât gropi, mizerie, aglomeraţie şi circ. Vrem să vedem în acţiune aleşii noştri, cei care au spus că vor schimba Bucureştiul.

Săptămâna viitoare veţi primi solicitările oficiale ale Asociaţiei Colectiv GTG 3010 de a participa la toate şedinţele de consiliu ale celor 7 primarii din Bucureşti", anunţă Iancu.

Reamintim că săptămâna trecută mai multe persoane - printre care şi reprezentanţi ai unor ONG-uri - au încercat să intre la şedinţa Consiliului General la Municipiului Bucureşti. Deşi oamenii notificaseră Primăria despre intenţia lor, nu au fost primiţi. Cetăţenii au insistat să intre şi au reuşit, deşi poliţiştii locali s-au străduit viguros să-i împiedice. Ulterior, Gabriela Firea a acuzat că un grup violent şi agresiv a intrat cu forţa şi probabil încerca să o linşeze.

"Când am văzut ambuscada, eu m-am ridicat şi am vrut să mă retrag, iar tot acest grup violent şi agresiv se îndrepta spre mine. Deci, eu eram cea vizată. Se dorea probabil linşarea primarului general, dar au fost împiedicaţi să ajungă în proximitatea mea. Îmi pun întrebarea: mai pot să vin la serviciu sau trebuie să umblu cu SPP, bodyguarzi să mă apere de trei ONG-uri finanţate de George Soros? (...)", a declarat Firea la Antena 3.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne