Noi manevre în dosarul lui Liviu Dragnea. Toţi ochii pe CCR

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Avocaţii în dosarul Bombonica, dosar în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi jumătate de închisoare, iau în calcul să ceară Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la termenul din 15 aprilie - care ar trebui să fie ultimul - amânarea pronunţării sentinţei până ce CCR va pronunţa o decizie pe sesizarea privind completurile specializate de 3 judecători de la instanţa supremă făcută de Florin Iordache, a declarat pentru hotnews.ro Adrian Toni Neacşu, avocat în acest dosar.

Reamintim că joi, CCR a amânat pentru 19 aprilie pronunţarea unei hotărâri pe sesizarea făcută de social-democratul Florin Iordache. O decizie favorabilă a Curţii l-ar putea scăpa pe Dragnea de condamnarea pronunţată în primă instanţă.

Articolul integral poate fi citit aici.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne