Nicuşor Dan: Sunt, oficial, candidatul Opoziţiei la Primăria Capitalei

Nicusor Dan
Nicusor Dan (Epoch Times România)

Candidatul PNL şi al USR la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat duminică seara, la B1TV, că în acest moment este candidatul unic al Opoziţiei care îi face concurenţă Gabrielei Firea pentru funcţia de primar general al Bucureştiului. Nicuşor Dan a mai precizat că este susţinut informal şi de PMP şi de PLUS.

"Eu sunt în momentul acesta oficial candidatul susţinut de PNL şi de USR, informal de PMP şi de PLUS. Sunt practic candidatul opoziţiei la Primăria Capitalei. Partidele de dreapta au avut inteligenţa să stabilească un candidat comun, răspunzând la cererea electoratului. Trebuie să privim lucrurile în perspectivă şi aceasta este perspectiva. Actuala opoziţie la Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei are un candidat unic: eu sunt acela. Bineînţeles că în partid sunt discuţii, dezbateri, curente, dar lucrul concret este acesta", a declarat Nicuşor Dan la postul citat.

Totodată, Nicuşor Dan susţine că deşi campania ce va urma va fi una dificilă, el are prima şansă la alegerile locale pentru Primăria Capitalei.

"Viaţa nu e chiar matematică. Contează ca mesajul să ajungă la public, dacă primarul în funcţie îşi foloseşte bugetul pentru a face rost de publicitate şi pentru a se lăuda prin tot felul de medii. O să fie o campanie dificilă. Dar cred că dacă susţinătorii şi activiştii partidelor de dreapta din Bucureşti îşi vor face treaba voi avea prima şansă", a mai precizat Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne