Nicuşor Dan: Practic sunt candidatul opoziţiei în cursa pentru Primăria Capitalei

Nicusor Dan
Nicusor Dan (Epoch Times România)

Nicuşor Dan a declarat, joi seară, la B1 TV, că, practic, este candidatul opoziţiei în cursa pentru Primăria Capitalei, în condiţiile în care PNL şi USR au anunţat că îl susţin în mod oficial. Şi liderii PMP şi PLUS şi-au oferit susţinerea, dar deocamdată neoficial.

“În mod oficial, organele de conducere ale partidelor, şi la PNL, şi la USR, au decis să mă susţină. Informal, liderii de la PMP şi PLUS mă susţin şi ei, deci practic sunt candidatul opoziţiei”, a susţinut Dan.

”În ceea ce priveşte cursa pentru Primăria condusă de Gabriela Firea, candidatul independent a precizat că “cea mai mare incertitudine vine din faptul că, atunci când Parlamentul a aprobat, cu modificări, ordonanţa de urgenţă a Guvernului, acum câteva zile, a spus, contrar a tot ce s-a întâmplat până acum, că va stabili el, Parlamentul, data alegerilor”.

În plus, Nicuşor Dan a punctat că probabil va urma o contestaţie la Curtea Constituţională pe această lege, exprimându-şi încrederea că va fi admisă şi că Guvernul va stabili în cele din urmă data alegerilor.

“Bineînţeles, lucrul cel mai important este să nu îi faci pe oameni să facă toată campania cu pericol de răspândire a virusului. Totul depinde de evoluţia pandemiei din România”, a adăugat Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne