Nicuşor Dan: Locul Gabrielei Firea este la prezidiul PSD, nu la Primăria Capitalei

Nicusor Dan
Nicusor Dan (Epoch Times România)

Nicuşor Dan, candidatul dreptei la Primăria Capitalei, lansează un atac dur la adresa Gabrielei Firea, după ce aceasta a devenit prim-vicepreşedinte al PSD, la congresul de ieri al formaţiunii. În acest context, Dan ţine să remarce că partidul nu apare niciunde în materialele electorale ale Gabrielei Firea, aceasta deşi primăriţa este în PSD de la intrarea în politică.

Aşadar, Nicuşor Dan reaminteşte că Firea era în PSD când sute de mii de români protestau contra OUG 13, când prefectul Capitalei semna pentru gazarea bucureştenilor (10 august 2018) şi, în genere, de fiecare dată când românii erau abuzaţi. În aceste condiţii, Dan opinează că locul Gabrielei Firea e în PSD, nu la Primăria Capitalei.

Redăm postarea lui Nicuşor Dan:

"Primarul PSD-Firea a devenit prim-vicepreşedinte al PSD, adică numărul doi în partidul care nu apare nicăieri în materialele sale electorale.

Aceasta este, de fapt, filosofia domniei sale şi a PSD.
Ei cred că românii şi bucureştenii pot fi minţiţi, că pot fi prostiţi, că nu au memorie, că nu înţeleg.

Gabriela Firea este nu doar candidatul PSD-Partidul Social Democrat, ci şi lider al acestui partid şi reprezentant al celui mai toxic pesedism, de tip Dragnea, cel care a şi propus-o pentru funcţia de Primar al Bucureştiului.

Firea este în PSD de când a intrat în politică.

A fost acolo în februarie 2017, când sute de mii de români protestau în stradă împotriva aroganţei şi corupţiei.

A fost acolo în 10 august 2018, când omul său de încredere, Speranţa Cliseru, a semnat ordinul de gazare a bucureştenilor aflaţi în Piaţa Victoria.

A fost acolo când Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov încercau să izoleze România de lumea civilizată şi s-o transforme în domeniul baronilor PSD.

De fiecare dată când românii au fost umiliţi, Gabriela Firea a fost acolo, în primul rând, la prezidiul PSD.

Acolo este locul ei, nu la Primăria Capitalei", scrie, pe Facebook, Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne