Nicuşor Dan: În Consiliul General e o atmosferă de miştocăreală şi de glume de prost gust

În Consiliul General este o atmosferă de miştocăreală şi de glume de prost gust, care nu-şi găsesc locul într-un organism care are de gestionat un miliard de euro banii bucureştenilor, a atras atenţia Nicuşor Dan.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Primăriţa Capitalei, Gabriela Firea, nu stăpâneşte administraţia publică a Bucureştiului, ci abia acum o descoperă, a declarat vineri, la RFI, preşedintele Uniunii Salvaţi Bucureştiul, Nicuşor Dan, care s-a declarat, de asemenea, nemulţumit de atmosfera din Consiliul General.

"A avut nişte ieşiri, cum a fost cea cu transport gratuit pe RATB, care erau rupte de realitate. S-a corectat. Au fost chestiuni cum a fost numirea la RADET a unor oameni pentru care tot Consiliul General a aflat CV-urile în ziua în care ei au fost numiţi. Şi numirea lor a fost cumva total netransparentă. Nu s-au căutat cu adevărat specialişti. Este adevărat că e un Consiliu de Administraţie pentru 6 luni.

În afară de lucrurile astea trebuie să remarc că nu au fost lucruri cu adevărat rele aşa cum ne obişnuiseră administraţiile. Eu sper în continuare că o să avem un primar care o să încerce să facă cu adevărat administraţie, să nu intre în logica de furtişaguri şi de decizii nocive pentru Bucureşti, cu care ne-a obişnuit administraţia", a declarat Nicuşor Dan.

Întrebat care este atmosfera în noul Consiliu General al Municipiului Bucureşti şi cum se raportează USB la celelalte partide, Nicuşor Dna a replicat:

"La nivelul substanţial, cel care contează, este o maşină de vot, în care cât a existat majoritatea PSD-ALDE-UNPR, toate proiectele propuse de primar au trecut. Acum, teoretic, UNPR s-a aliat cu PMP, dar se păstrează aceeaşi majoritate. PMP-ul reuşeşte să facă un joc şi de Putere şi de Opoziţie. La nivelul uman, e o atmosferă de miştocăreală şi de glume de prost gust, care nu-şi găsesc locul într-un organism care are de gestionat un miliard de euro banii bucureştenilor".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne