Nicuşor Dan: Chiar dacă cuscrul lui Hrebenciuc a plecat, întrebările rămân

Cuscrul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc, Alexandru Noapteş, a zburat din funcţia proaspăt ocupată de şef peste spaţiile verzi din Sectorul 1 după doar 7 zile, ca urmare a scandalului declanşat în presă. Nicuşor Dan a atras atenţia că, deşi Nepotaş a plecat, rămân o serie de întrebări.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Speriat de consecinţele numirii scandaloase a lui Alexandru Noapteş în funcţia de director adjunct al Administraţiei Domeniului Public, primarul Sectorului 1 din Capitală, Dan Tudorache, "l-a demisionat" pe fostul şef de la CFR, pretinzând că nu ştia, a declarat vineri, pe contul său de Facebook, Nicuşor Dan, liderul nou-înfiinţatului partid Uniunea Salvaţi România.

"Dacă nu ştia cu adevărat atunci să-l demită şi pe şeful ADP Marian Marinescu care a făcut numirea! Chiar dacă Noapteş a plecat, întrebările rămân. Pe baza căror criterii profesionale şi de integritate a fost numit Noapteş?

De ce nu se organizează concurs pentru funcţiile de conducere din ADP dacă instituţia este în subordinea Consiliului Local al sectorului 1? Această situaţie trebuie lămurită pentru ca în viitor o astfel de numire să devină imposibilă. O demisie/demitere nu e suficientă!", a subliniat Nicuşor Dan.

Liderul USR a explicat că Alexandru Noapteş este preferatul partidelor pentru posturi cu bugete mari din care se pot sifona bani publici, cuscrul lui Viorel Hrebenciuc şi apropiat al lui Vasile Blaga, după cum susţinea într-o stenogramă DNA celebrul Cătălin Voicu, a fost chemat din nou la datorie, la ADP sector 1, pe postul de director adjunct.

Fostul director al CFR Călători căruia Înalta Curte i-a confiscat o avere nejustificată în valoare de 1,4 milioane de euro ajunsese să aibă astfel în grijă o instituţie care anul trecut a avut un buget de 80 de milioane de euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne