Nicuşor Dan "ar fi bucuros" ca Vlad Voiculescu să fie viceprimarul Capitalei

Nicusor Dan
Nicusor Dan (Epoch Times România)

Deputatul Nicuşor Dan, candidat independent la Primăria Capitalei ce se bucură de susţinerea PNL şi USR, a declarat joi, că, pe moment, nu s-a ajuns la un acord între partidele anti-PSD cu privire la stabilirea unui candidat unic pentru primăriile de sector.

“Am discutat şi cu PMP, aşa cum am discutat şi cu celelalte trei partide. Pentru moment, există o simpatie, nu există o declaraţie oficială de susţinere. Există în orice caz, şi au transmis-o şi ei public, o disponibilitate la dialog pentru reunirea forţelor de opoziţie din Bucureşti”, a precizat Nicuşor Dan, citat de B1 TV.

Întrebat în legătură cu o colaborare cu Vlad Voiculescu, candidatul PLUS în cursa pentru Primăria Generală a Bucureştiului, Nicuşor Dan a afirmat că acesta este o persoană cu calităţi şi ar fi bucuros să fie viceprimarul Capitalei.

“În condiţiile în care ne aflăm azi, eu sunt un independent care are deja susţinerea a două - cele mai mari - partide. Pentru tot ceea ce înseamnă negocieri pentru programe, liste de consilieri, acestea sunt atributul partidelor”, a adăugat Nicuşor Dan.

Reamintim că preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, după şedinţa conducerii partidului, că liderii liberali au votat în unanimitate susţinerea lui Nicuşor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne