Nicuşor Constantinescu se mai alege cu o condamnare - Zece ani de închisoare cu executare

Nicuşor Constantinescu
Nicuşor Constantinescu (sursa imagine: Facebook)

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu a primit o nou condamnare la închisoare, respectiv 10 ani cu executare, relatează Hotnews. Decizia este definitivă.

Nicuşor Constantinescu a fost condamnat în acest dosar de către instanţa de fond la 15 ani de închisoare. În urma apelului, judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis să-l condamne, definitiv, la 10 ani de închisoare cu executare, fostul şef al CJ Constanţa fiind găsit vinovat de şase infracţiuni de abuz în serviciu, spălare de bani şi constituire de grup infracţional.

Potrivit procurorilor, Constantinescu ar fi dispus efectuarea unor plăţi nelegale în valoare de peste 5 milioane de euro către mai multe instituţii aflate în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa.

Constantinescu execută deja o pedeapsă de şapte ani şi patru luni de închisoare după ce a fost condamnat definitiv în două dosare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne