Niculescu şi Dias, învinse în primul tur al turneului de tenis de la Shenzhen (WTA)

(MARK RALSTON / AFP / Getty Images)

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu şi kazaha Zarina Dias a fost învinsă cu 4-6, 6-3, 10-5 de gemenele ucrainene Liudmila şi Nadia Kicenok, marţi, în runda inaugurală a probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 500.000 de dolari.

Niculescu şi Dias au condus în super-tiebreak cu 3-1, dar surorile Kicenok au reuşit să întoarcă situaţia şi să câştige meciul.

Monica Niculescu a fost învinsă luni şi la simplu, unde era cap de serie nr. 7, cu 6-1, 7-5 de slovena Polona Hercog. Monica va împărţi 1.383 cu Dias pentru participarea la dublu.

Tot marţi, Irina Begu şi Lara Arruabarrena, favoritele numărul doi la dublu, au fost învinse cu 7-5, 6-1 de perechea Lusika Kumkhum (Tailanda)/Lin Zhu (China).

Din patru reprezentante la simplu şi două la dublu, România o are în turul secund doar pe Simona Halep, principala favorită la simplu, care va juca miercuri, în optimi, cu rusoaica Natalia Vihlianţeva (17 ani), de la 07,30 (ora României).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport